17-12-06

17/12/06 ::: Gaston Roelants Brussel ::: 10 km

Na mijn eerste loopwedstrijd heb ik besloten om ook sinds vandaag te beginnen met een loopblog. Vandaag stond ik vol zenuwen klaar aan de start van de Gaston Roelants 10km in Brussel. Ik wist totaal niet aan wat ik mij moest verwachten, ik rekende volop op mijn conditie en goede voorbereiding.::: De loop van de dag :::9u uit mijn bed, na een goed avondje uit te slapen, was ik om 9u al klaar wakker.10.15 het geluid van de voorbel weerklonk en het waren de loopmakkers in hun jogging pak voor mijn deur, met een brede glimlach en een koude wolk die de lucht inging.Na een vlotte auto rit uiteindelijk Brussel bereikt.Twas ontzettend KOUD ! twas geloof ik 5° en onze tenen deden al zeer bij het wachten op het startschot.Uiteindelijk weerklonk het startschot en het gekende geduw voor de juiste plaats begon. Ik nam een snelle start tot aan de eerste bocht, daar was het al meteen menens, berg op!Enja, Johan had gelijk het was zelden vlak, het was heel het parcour op en af lopen. Met momenten dacht ik dat ik ging stilvallen twas echt stijl! Enfin, na 5km begon de 2e ronde, het was dus opnieuw heel het parcour trachten te overleven. Mijn eerste doortocht was tevens na 25minuten.Uiteindelijk blijven afzien in de 2e ronde en werd het pas zwaar na 7km. Het waren soms enorm stijle stukken ongeloofelijk!Uiteindelijk behaalde ik denk een tijd van 57minuten!Het is wachten op woensdag voor de correcte tijd en plaats.Het was een leuke ervaring! op naar de volgende wedstrijden!1

22:38 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Welkom Welkom in blogland, je zal er nog veel plezier aan beleven aan dat bloggen. Proficiat met je knappe prestatie gisteren, 't was inderdaad een serieus pittig parcours. Als je nu al zo'n knappe tijd neerzet belooft dat voor volgende races. Ik kom zeker nog eens piepen op je blog en heb je bij m'n links gezet.

Gepost door: Julie | 18-12-06

hoi hé leuk, weer een loopblogske erbij!! Proficiat met je prestatie in Brussel! Knappe tijd op een zwaar parcours!! Welke wedstrijden heb je zo nog in het vizier?

Gepost door: Ruthje | 18-12-06

Nieuw Hey Kim, welkom in het landje van de lopende bloggers. Een dikke proficiat ook met je zo'n tijd op je eerste wedstrijd. Dat belooft voor de toekomst.

Gepost door: philippe | 18-12-06

goe gedaan !


X.

Gepost door: stien | 18-12-06

Mooie perstatie Proficiat Kim, een puike prestatie voor zo'n parcours, spijtig dat ik zoveel tijd moet steken in de studies anders had ik er zeker bij geweest :). Misschien start ik binnenkort ook wel weer met lopen, hou m'n runningsite maar in de gaten :p. Groetjes Sven

Gepost door: Sven | 18-12-06

Welkom Welkom in blogland. Goede prestaties, en dit voor je eerste wedstrijd, je hebt waarschijnlijk wel goed voor getraind.
Op 31ndecember is er nog de eindejaarsloopin Leuven ook daar gaan enkeleblogger aanwezig zijn. Als we met genoeg zijn kunnen we na de wedstrijd een glas champagne gaan drinken op een goed loopjaar 2007.

Gepost door: Geert | 19-12-06

De commentaren zijn gesloten.