19-12-06

Blognieuws

Ik probeer wat vorm te geven aan mijn blogsite, na tijd zal hij er wel deftig uit zien ze ;) altans hoop ik toch :-)Nu wat betreft mijn loopconditie, ik ben nog niet gaan lopen na de Gaston Roelants, de stijfheid zit er nog wat in. Morgen start ik denk weer met een korte route van 5km door de villawijk. Nu ik train niet echt op een concreet schema... mensen die me goede schema's kunnen bieden of me informatie kunnen geven over Polar horlogo's, ik ben namelijk op zoek naar een een toestelletje dat je aantal km's weergeeft, je snelheid, je tijd, je hartslag... kost dit veel? voor een beginnende loper? wat zijn zoal de prijzen?

19:57 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Leuker en leuker Je site begint er leuker en leuker uit te zien. Knap gedaan. Veel bloggers trainen met schema's van Mario (marathonmanneke in mijn links) misschien bij hem eens gaan luisteren. Ik ben begonnen met een eenvoudige polar die enkel hartslag aangaf (maar geen afstand / snelheid). Nu train ik met Garmin Forerunner, met GPS en dus snelheid en afstand. Maar ik denk dat om mee te beginnen een Polar meer dan goed is hoor. Ruthje traint met een polar (net als mijn Parijsbuddy Bruno). Zij kunnen je er wel meer over vertellen. Een Garmin is redelijk duur en misschien niet echt nodig op dit moment. Een hartslagmeter is in ieder geval wel een goed idee, anders train je misschien niet efficient.

Gepost door: Julie | 19-12-06

ah Ah bedankt ik zal eens horen bij Mario

Gepost door: Kimson | 19-12-06

welkom in blogland Je mag je nu officieel "weblogloper" noemen. Zullen je prestaties zeker volgen. Proficiat met je mooie tijd op dit zwaar parcours!

Gepost door: Dirk | 20-12-06

De commentaren zijn gesloten.