21-12-06

Last van de knie

Slecht nieuws? deze ochtend stond ik op met een lichte irritatie aan de knie, met momenten is de irritatie verdwenen maar komt plots terug als ik een normale wandelpas neem.Nu vanavond wil ik nog wel gaan lopen met Thomas, mijn vaste looppartner, we zullen een om de bij 9km proberen te lopen, hopelijk ondervind ik nietmeer veel last van mijn knie, ik hoop dat ik de stijfheid de irritatie er uit kan lopen.Btw: intussen ben ik een goede boek aan het lezen: " handboek voor Marathonlopers door Bruce Foryce" zeer interessant

15:38 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Voorzichtig Voorzichtig zijn, zulke schijnbaar kleine irritaties zijn soms een voorbode van blessures. Liever een extra rustdag inlassen, ijs leggen en flexium gel smeren. Ik duim dat de last weg gaat.

Gepost door: Julie | 21-12-06

Koude douche Je moet inderdaad oppassen met zulke kleine dingetjes, voor je het goed en wel beseft heb je een blessure. Een tip van coach Mario is om na het lopen je douche te beëindigen door je benen met ijskoud water af te spoelen gedurende een paar minuten, niet plezant maar wel effectief.

Gepost door: philippe | 21-12-06

rusten dag kim , ik wide juist aan je schema gaan beginnen , maar dacht , ik zal éérst ééns gaan kijken op zijne blog. Ge zijt een kreatief manneke dat ik direct wat intemmen . De eerste week is al zeker rust. Ik zal het schema vanaf woensdag laten beginne , maar gij moet me beloven dat ge bij de minsste gewaarwording ,,niet loopt. Leg elke dag eenn paar keer ijs op die knieen en als ge gaat douchen , spoel die benen telkens op het laatste af met koud water na elke loopbeurt, Niet prettig maar zeer doeltreffend.Ge hbegint ook een beetje te straf met lopen , een beetje rustiger opbouwen is beter . michien wel meer km per week maar beter verdeeld. Allee ik ga er aan beginnen .

Gepost door: mario | 23-12-06

De commentaren zijn gesloten.