26-12-06

Eerste training volbracht

Vandaag stond ik dan op met die stijve nek, maar ik dacht ik moet starten met Mario's schema, zodus begon ik om 15u mijn tocht naar de atletiekpiste. Het was allemaal wat nieuw, wat is nu exact 100m enz, de streepjes liggen zoeken jaja :p uiteindelijk begonnen met het schema van mario:versnellingen/1 km inlopen dan 4 x ( 4 x 100 m T 27 sec/100 m met 100m rust)tussen de reeksen 500 m zeer rustig joggen/ dan nog 1 km uitlopen , Dit lukte allemaal zeer vlot, enkel liep ik de 100m soms wat te snel 20 a 23sec sorry Mario.Nu ben ik net terug en wat aan het opwarmen :) want het was bere koud :) sebiet vertrek ik naar het zwembad en kan ik me opwarmen in de sauna, aja van mijn nekpijn heb ik nu geen last meer van :) danku Mario ;-) Er zijn ook foto's genomen die ik straks erbij zal zetten :)greetz :) Morgen is het langere tempo's oefenen tot morgen!

17:10 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

goe getraind zenne ;-) goe bezig!

Gepost door: stien | 26-12-06

PISTE DAG KIM
als je 100 m op de piste moet versnellen , doe je dit best op de rechte stukken , en dan begint de 100 m op de streep in de bocht tot juist voor de volgende bocht.23 sec. is natuurlik te snel , maar da's norrmaal hoor de éérste keer. Je moet het gevoel vast hebben , want ook je 400 m gaan tegen dezelfde snelheid , en als ge dan vertrekt tegen die snelheid vrees ik dat ge de laatste 100 m aan het wandelen bent , en dat is ook,niet de bedoelig. Maar ge hebt je éérste traininge prima gedaan .

Gepost door: MARIO | 26-12-06

ook intervallen op dinsdag :-) Aha, goed begonnen met Mario's schema, en dinsdag, dus intervallekes. Zijn wel wat zwaarder, maar heel erg leuk om doen. Mooie training!

Gepost door: Julie | 26-12-06

Intervallekesdag... Het is duidelijk dat dinsdag intervallekesdag is. Ze moeten natuurlijk op een of andere dag gedaan worden he. Ik had ook problemen me het juist inschatten van de snelheid; maar dat zal met de weken wel beteren denk ik. En met de schema's van Mario wordt Antwerp geen probleem.

Gepost door: Hardloopstarterke | 27-12-06

De commentaren zijn gesloten.