27-12-06

Training 2: langere tempo's

Hey !Het was alweer ijzig koud, om 15u vertrok ik alweer naar de atletiekpiste om deze keer te trainen op langere tempo's[ 1 km opwarmen en dan 500 m lopen tegen 5,30 min/km dus 2,45 min/500m // en dan 500m joggen , dit afwisselen tot ge 5 km hebt , dan 1 km uitlopen ] een pittige training eigenlijk, vooral ik het gevoel krijg dat van mijn thuis naar de atletiekpiste langer is dan 1km, ik ga sebiet toch naar de fitness, dus dan zal ik het eens meten hoever het is. Veel succes aan alle loopbloggers nog :) morgen is het 5km lopen tegen 6min per km dus als ik goe heb gerekend moet ik 12.5rondjes lopen tegen 2min40sec per rondje :) moet lukken. Nadien zal het genieten worden van mijn eerste rustdag, alhoewel ik vrijdag avond naar de fitness vertrek :)

18:14 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

piste training Op de piste trainen is natuurlijk van afstand altijd juist. maar zo een training als morgen , kan je toch perfect op de straat of in de bossen lopen . Alle gij moet het weten , zolang je dat op de piste interesant vind is dit voor mioj geen probleem , alleen de ondergrond op de piste is zeer zacht en is langs de ene kant zeer goed voor je benen , maar langs de andere kant leg je ze te veel in de watten , zodat ze op andere ondergronden niet goed functioneren . Neem de wagen eens en maak op je rustdag of zo een een paar trajecten die tot bij benadering juist zijn afgepeild , nog beter is zo met een wiel dat de politie ook gebruikt bij ongevallen , zo heeft onze club ereen enn michien andere clubs ook en dat mogen wij gebruiken om toerkes af te peilen .Michien is er bij jou ook zo eeen club , anders met de wagen of de fiets een een paar ronsdjes afzetten . Ons grrotste toerke is 26 km , met elke 500 m een merkpunt zodat de snelheid tijdig kan gecontroleert worden .de piste is goed , maar ik zou het inorm saai vinden moest ik daar al mijn trainingen moeten doen . ge zijr goe bezig . behoud dezelfde inzet en je zal er wel komen , en dan mag jij me volgent jaar hazen .

Gepost door: mario | 27-12-06

Als je niet aan zo een wieltje van Mario geraakt kan je ook gebruik maken van www.mapmyrun.com dit is een leuk proggie en vrij correct wat afstand betreft. Zowel mijn 2Km als 5Km waren tot op de (ongeveer) meter juist. Kan mij momenteel niet inbeelden dat ik 2 laat staan 5Km in rondjes lig te lopen.

Gepost door: Hardloopstarterke | 27-12-06

Goe vertrokken! Wow Kimson, goe vertrokken met Mario's schema, dat gaat nog wat geven in de toekomst. Verder kan ik je ook alleen maar aanraden andere parcours te zoeken dan alleen de atletiekpiste (of de loopband in de fitness), die zijn beide zacht maar ongelofelijk saai, je zal dat wel merken, na een maand ben je het kotsbeu. Probeer idd met de fiets een route uit te stippelen of nog beter, via google earth of mapmyrun.nl, da's ook behoorlijk correct altijd! Veel loopplezier.

Gepost door: Julie | 28-12-06

Net je blog gevonden... Nog een hevige... en begeleid door Master Mario. Ik zet mijn routes uit via http://www.gpscoordinaten.nl/plan-route.php . Ook een plezant speelgoedje... Nog veel succes!!

Gepost door: Homer | 28-12-06

De commentaren zijn gesloten.