04-01-07

Eerste PR 5km (25m45sec)

Vandaag stond er 5km loslopen op het schema. Na de zware training van gisteren met 's avonds nog naar de fitness te gaan, voelde ik me nog vrij fit. Bij mijn start voelde me aan het eind van de straat zo'n 200m? nog zeer fit en besefte ik dat ik vrij snel liep. Ik besloot na 500m ofz om toch eens een snelle tijd te lopen ipv los te lopen, aangezien ik toch morgen een rustdag heb voor het lopen. Met hier en daar wat lastige tegenwind liep ik mijn 5km in een tijd van 25min45sec, morgen is het genieten van mijn rustdag om er vervolgens er weer voluit tegen aan te kunnen gaan. Nogmaals dank ik Mario voor zijn schema, heb toch het gevoel dat ik aan snelheid win ! bedankt en ook bedankt aan al diegeen die fijne reacties telkens posten :) daar haal ik ook de nodige motivatie uit :) jaa het voelt goed om je trainingen te zien vorderen? :)

15:06 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

oppassen oppassen kim , doe zo nog veel van die gekke dingen ,, dan kan je de volgende weken schrijven dat ge hier en daar pijn voelt , en dat het schema toch redelijk zwaar is . Pla, een wedstrijd binnen een 2 a 3 weken , en doe daar die gekke dingen .Maar ik moet wel zeggen dat ge ne ferme tijd gelopen hebt. Als ge op een wedstrijd van 5 km binne 2 weken onder de 25 min kan lopen pas ik je schema helemaal aan . Lukt dat niet dan kan je best zo nog even verder doen .Met deze trainingen gaat ge inderdaat zeer snel aan snelheid winnen , maar hopu rekening dat ge nog maar pas beginnen lopen bent en dat je spieren er moeten aan wennen . Overbelasting kan je maanden van het lopen weerhouden .Maar over het algemeen zijt ge zeer goed bezig hoor.

Gepost door: mario | 04-01-07

ok Ok Mario, begrijp je, zal me inhouden :) Zal nu gaan genieten van mijn pizza hut en nadien van mijn rustdag

Gepost door: Kimson | 04-01-07

Knappe tijd Amaai knappe tijd Kim. Hopelijk kan ik dat tegen 2008 ook presteren, maar eerst uithouding opbouwen, snelheid komt later bij mij. Beangrijkste doel is die 10miles uit te lopen he. En zoals je ziet de coach volgt de blogs zeer snel op. Dankzij Mario gaat het zeker lukken!

Gepost door: Hardloopstarterke | 04-01-07

knap stevige vooruitgang Kim!! Zo af en toe eens lekker vlammen kan ook wreed veel voldoening geven hé.
Maar ook braaf luisteren naar coach Mario hé, hij weet waarover hij het heeft!

Gepost door: Ruthje | 04-01-07

Verleidelijk 't Is toch verleidelijk he, om zo effe stevig door te vlammen als het goed gaat. Maar ja, Mario weet inderdaad wat ie zegt. Hou het vlammen voor intervallekes en wedstrijdjes :-) Toch héél erg snel gelopen!

Gepost door: Julie | 04-01-07

De commentaren zijn gesloten.