13-01-07

° 100 ° 1e training met nieuwe loopschoenen!

Hey iedereen, het is helaas wat stil de laatste dagen op mijn blog, aan de reacties te zien? snif snif, nu jahh ik blijf voortdoen met mijn grondige voorbereiding voor de Antwerp 10 miles die nog maar slechts 100dagen verwijdert is. Zoals http://runnerjules.skynetblogs.be/ aftelt naar haar marathon van Parijs tel ik af op mijn blog naar de 10miles:Vandaag vrolijk nieuws gekregen van mijn ouders, dat ze de loopschoenen wilden sponseren :) dus zogzegd zogedaan en vanmiddag naar BEGO SPORT Wommelgem vertrokken om daar loopschoenen te testen. De verkoper zag adhv een video-opname van mijn loopwijze op de band dat ik een neutrale voet heb, perfecte biomechanica dus? :D nu ja soit het zijn deze schoenen geworden: http://www.runningwarehouse.com/descpageMRS-STGR4M.html Nadien de schoenen eerst een goede 3km ingelopen, vervolgens op de fiets gesprongen en naar de piste vertrokken: daar mijn training volbracht tot een goed einde: het begon met 10 sprintjes van 50 m en vervolgens 3 x 1 km tegen 5,30 nadien 1km uitlopen. Tussen de gelopen km nam ik 100m rust: 2,5rondjes 1e sessie: 4min40 2e sessie: 5min 3e sessie: 4min50Nadien weer naar huis gekeerd met de fiets het leek wel een duatlon hehe :)

19:20 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

nieuwe schoenen en direct enkele km trainen. Das pas doorzettingsvermogen. Nog maar 100 dagen? sh*t f**k h**l and d***l, kijk er al naar uit

Gepost door: Hardloopstarterke | 13-01-07

nieuwe schoenen met deze nieuwe schoenen kun je weer voor de volgende 1500km er tegen aan gaan , want zolang gaan ze ong. mee. en wat de bezoekers betreft op je blog , ik kijk elke dag hoor , maar kan bij iedereen niet elke dag een reactie plaatsen , da's zou wat veel van het goede zijn .

Gepost door: mario | 14-01-07

De commentaren zijn gesloten.