17-01-07

° 96 ° Zware dagen + internet problemen

Hey iedereen, ik weet het, ik laat weinig van mij horen op jullie blogs, sorry!. Ik moet straks eens naar Telenet bellen want ik denk dat mijn modem ofz half stuk is, het gaat ontzettend traag mijn internet, nu ja zolang het lopen vlot gaat mag ik zeker niet klagen :) want blessures wil ik besparen. Gisteren thuis gekomen om 17u van het school en meteen begonnen aan mijn eindwerk die ik moest doorsturen voor 21u via mail, nu via gesukkel en gevloek ben ik naar een kameraad gegaan en het daar doorgestuurd, toen was het al 18.30 en had beloofd om met mijn ouders mee te gaan zwemmen omdat mijn tante die in Frankrijk woont, in België even vertoeft en mee ging zwemmen... dus dacht ik achja ik ga wel mee zwemmen ipv mijn interval training te doen. Aangekomen in het zwembad meteen begonnen met 60lengtes schoolslag te zwemmen totaal 1500m :) en vervolgens gerelaxt in het bubbelbad, sauna etc... Nu vandaag heb ik dan mijn interval training van gisteren, vandaag uitgevoerd. Er waren enorme windstoten en veel regen, na een goed uur te vechten tegen de wind en regen was ik net een levende doorweekte zombie.. zalig toch :D We begonnen met 3km naar de piste te fietsen, vervolgens 1km in te lopen en daarna 3sessies van 3x 600m tegen 2min42sec. Nu door de hevige windstoten waren mijn tijden telkens hetzelfde 2min50sec, enkel mijn eerste ronde van sessie 1 was binnen de tijd nu ja, ik mag ze allemaal binnen de tijd rekenen als ik rekening hou met de windstote, en het slingeren tussen de plassen hier en daar :D na 600m 100m rust. Tussen de sessies 500m loslopen. Tijdens het loslopen stond ik bijna met momenten stil van de wind ongeloofelijk. Nu ja of ik vanavond nog naar de fitness ga zoals gewoonlijk weet ik nog niet... Ik denk eraan om het eens rustig aan te doen vanavond en mij in de zetel te zetten zodat ik rustig van de Gouden schoen kan genieten. Aangezien ik elke dag sport als het niet lopen is is het wel fitness zal me dit wel goed doen een avondje ietskes minder :)

15:30 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

10 beaufort ze voorspellen voor vanavond en morgen toch zware storm, dus een avondje relaxen, why not ?

Gepost door: kj | 17-01-07

Relax Moet kunnen een avondje relaxen. Kwestie van te zorgen dat er geen russen zich meester maken van je lichaam.

Gepost door: Hardloopstarterke | 17-01-07

Rust 't is moeilijk te geloven van iemand die zelf bijna geen rustdagen neemt, maar rust is minstens even belangrijk als trainen naar 't schijnt. Je wordt er sterker van. Dus geniet van de Gouden Schoen en voel die spieren groeien :-)

Gepost door: Julie | 17-01-07

rustdag Geloof me, geen rustdag inlassen loopt verkeerd af. Teveel sporters denken dat een dag zonder te sporten een verloren dag is. Succes met de studies.

Gepost door: etienne | 17-01-07

De commentaren zijn gesloten.