27-01-07

° 86 ° Wedstrijdtempo 5km :: NEW PR !

Vandaag stond op het schema "wedstrijdje van 5 - 8 km plannen en lopen tegen 5,30 - 5,20min/km" Nu omdat er niet echt een wedstrijdje doorging in de buurt, besloot ik maar vandaag tegen wedstrijdtempo te lopen met doel een nieuw PR. Vol spanning werd ik wakker, het spookte al meteen in mijn hoofd, zal het wel lukken een nieuw PR? dat vorige was al zo snel... na 1sandwich te eten en een glas cola 's ochtends, slecht maar bon! had energie nodig :D en iets van een drie kwartier tv te kijke om mijn eten te laten verteren, trok ik mijn loopbroek en schoenen aan. Na een kleine stretching en 100m wandelen vertrok ik al meteen tegen een te hoog tempo, het waren de spanningen. Ik dacht nietmeer helder en dacht enkel maar aan dat nieuw PR halen. Heb mij echt 5km kapot gelopen met als resultaat... ja een nieuw PR ! onderweg dacht ik heel de tijd: "neenee het zal niet lukken, ik zit mij te forceren sebiet moet ik nog uitwandelen" enzvoort... pas bij het naderen van het einde werd ik wat euforisch en liep ik helemaal de benen van mijn lijf. Mijn tijd... 24min'05sec op 5km ! 4,49min per km met een snelheid van 12,46km/u. Mijn hartslag weet ik niet, daar heb ik niet naar gekeken. Ik ben dolgelukkig en had nooit gedacht dat ik zo snel ging lopen! ik dank Mario! Mario echt bedankt voor je schema, je maakt me dolgelukkig! hopelijk zie ik je eens in het echt dan tracteer ik je alvast! Nu Mario... ik heb me sowieso wel een beetje geforceerd denk ik maar ik zit wel onder de 25minuten, moet ik voortdoen nu met mijn schema of wil je een nieuw maken zoals je eerder zei.

12:44 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! Proficiat met je nieuwe PR, knappe tijd heb je daar neergezet hoor. Komt dat door die cola 's morgens? Dat zal ik onthouden in Parijs! Drink ik meteen een hele fles uit :-) Mario zal tevreden zijn, en terecht.

Gepost door: Julie | 27-01-07

graag gedaan Kom zeker naar de weblogmarathon al was het maar om te supporteren , maar gij kunt tegen die tijd de halve marathon ook aan hoor . Bestel nu je T-chirt bij Julie en geef je maten door .morgen rusten he.

Gepost door: mario | 27-01-07

wow wat een progressie zeg! Hele knappe tijd, in een echte wedstrijd had je waarschijnlijk nog sneller gelopen hoor!

Gepost door: Ruthje | 27-01-07

Proficiat! Proficiat! Knappe PR! Ik heb gezien dat jij ook de 10 Miles in Antwerpen gaat lopen. Ben jij van deze kanten?
Doe zo verder en misschien tot in Antwerpen?

Gepost door: Carmen | 28-01-07

Goe bezig ik denk dat het ene PR na het andere zal sneuvelen Kimson. Zeker als je regelmatig blijft lopen ! Keep it up bro !

Gepost door: kj | 29-01-07

De commentaren zijn gesloten.