07-02-07

° 75 ° 5km losgelopen ipv 12km 6.30min

Vandaag trainingen hervat na 5 rustdagen. Het ging vrij goed maar het was toch weer vechten tegen de 2e stem die zij "goh stop er toch mee" tging ni al te best maar ik besloot door te lopen tot ik 5km had gedaan of tot ik het gevoel weer voelde in mijn kuit. Al bij al ging het moeizaam na 25min stopte ik mijn lopen en heb ik mijn toch uitgewandelt (6km in totaal) Nu ja.. goed? niet goed? kweet het niet. Ik ben na het lopen naar de fitness vertrokken voor de kracht training. Deze avond heb ik met enkele kameraden in café vertoefd, niet gezond dus 3pinte en vette snacks om zielige rode duivels aan het werk te zien... nu ja... ik moet mij dringend herpakken maar het gevoel blijft al bij al hangen in de kuit / hiel. Nu morgen neem ik rustdag en staat er ook een rustdag op het schema en ga ik 's avonds naar de fitness voor een re-test van mijn kracht. Vrijdag ga ik nog eens een 5km tour proberen... en dan meot het hervatten van het schema hopelijk lukken! Zondag ga ik naar Brugge-Anderlecht... hopelijk laat ik mij niet verleiden door de bakken bier in de bus. Moet echt dringend goede prestaties weer halen, kgeraak even in paniek. Hopelijk kan ik snel weer lopen als te voren.

23:17 Gepost door Stuntman Kimson in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Kop op! Kop op Kim! Zo'n dipje overkomt alle lopers wel eens en is perfect normaal. zorg vooral dat je met je goesting loopt want als je tegen je zin loopt, dan heeft het weinig zin en heb je er ook geen lol aan. Kop op!

Gepost door: Julie | 08-02-07

Mannen Tja, mannen weten waarom... Zo verleidelijk. Je mag toegeven maar de dag nadien zeker alles uitzweten (lopen), geeft een extra voldoening., geloof me ;) Natuurlijk te veel is te veel he!!!

Gepost door: Mike | 09-02-07

De commentaren zijn gesloten.